Látnivalók

Magyar Nemzeti Cirkusz és Vidámpark

Pár perces sétával elérhető a Magyar Nemzeti Cirkusz, ahol igen színvonalas műsorral tudják szórakoztatni a gyermekeket és szüleiket. A cirkuszban számos egzotikus állat szerepel, illetve utána állatsimogató várja a nézőket. A cirkusz mellett található a Vidámpark, amely minden kis- és nagygyermek álma és vágya.

 
 
Balatonboglári szabadstrand

Pár száz méterre található a balatonboglári szabadstrand, amely a déli part egyik leghosszabb ingyenes egybefüggő strandja. Számos büfé található a parton.

Sétálóutca és kirakodóvásár

Minden este felpezsdül az élet Balatonboglár központjában, számos árus illetve helyi borász kínálja a portékájukat. Hétvégente élőzenés koncerteket szoktak rendezni.

 
 
 
 
 
Vörös és Kék Kápolna

Akik a történelem iránt érdeklődnek is találnak érdekességeket a környéken, mivel Balatonboglári hegyen található a Kék és Vörös Kápolna, ahonnan kiváló kilátás nyílik a Balatonra, illeve itt található még egy Árpád kori templom maradványa.

Kishegy

A borkedvelők számára kiváló kirándulási lehetőség a Balatonlelle mellett fekvő Kishegy, ahol számos kiváló borász kínálja finom borait, melyeket meg is lehet kóstolni. Kerékpárral, illetve autóval is könnyedén megközelíthető.

 
 
 
 
Gömbkilátó

Az esti sötétben már messziről megpillantható a kivilágított gömbkilátó, illetve nappal ragyogó alkalom a turázás szerelmeseinek, ráadásul kiváló a kilátás a túlpartra.

Bobpálya

Az extrém sportokat kedvelők is megtalálhatják a szórakozásukat, mivel megnyílt egy bobpálya, ahol izgalmas csúszásokban lehet részünk.

 
 
 
 
Napfény strand

Balatonlelle rendelkezik egy ragyogó homokos stranddal, ami a kisgyermekes szülők kedvence lehet, mivel a gyerekek homokvárakat építhetnek, illetve a sekély részen pancsolhatnak.